ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ

Η LARIUS διαθέτει την καλύτερη γραμμή airless για το επαγγελματικό σας έργο σήμανσης. Τα μηχανήματα διαγράμμισης Larius είναι εύκολα στη χρήση με τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα συστήματα που έχουν κατασκευαστεί ειδικά για τον επαγγελματία εργολάβο διαγράμμισης δρόμου.

Τα επαγγελματικά μηχανήματα σήμανσης δρόμου χωρίς αέρα - airless - Larius συνδυάζουν την απόδοση του προϊόντος με τις ανάγκες του χειριστή και επιτρέπουν τη σήμανση και συντήρηση όλων των τύπων γραμμών για δάπεδα, αυτοκινητόδρομους, αεροδρόμια, ποδηλατοδρόμους, χώρους στάθμευσης, πλατείες και όλα όσα απαιτούνται από τον οδικό κώδικα στον τομέα οριζόντια σήμανση, που εγγυάται τέλειες γραμμές σε διαφορετικά επίπεδα επιφάνειας. Η τεχνολογία Airless παρέχει ψεκασμό βαφής υψηλής πίεσης μέσω ενός ακροφυσίου χωρίς αέρα με επιλογή μεγέθους βεντάλιας έναντι του παραδοσιακού ψεκασμού σε χαμηλή πίεση όπου η ροή του χρώματος ψεκάζεται μέσω της παροχής αέρα.

Με ένα μόνο «πέρασμα» η γραμμή σήμανσης ορίζεται ομοιόμορφα: η γραμμή ενός ψεκασμού χωρίς αέρα είναι γραμμική, καθαρή και αιχμηρή χάρης στο επίπεδο ακροφύσιο χωρίς αέρα κοπής και χωρίς παλμούς και υπερψεκασμό (νέφος) που προκαλεί ο αέρας.

Ο υπερβολικός ψεκασμός ελαχιστοποιείται

Η σήμανση λειτουργίας χωρίς αέρα εξαλείφει το κλασικό "Υπερ-ψεκασμός" - διασπορά σωματιδίων της βαφής όπως η  παραδοσιακή βαφής με πιστόλια βαφής αέρα - Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια προστασία βαφής, στη μεγαλύτερη προστασία για την υγεία του χειριστή και του περιβάλλοντος. Εξοικονομεί έως και 30 % της βαφής. Χάρη στην έλλειψη "Overspray" το χρώμα που χρησιμοποιείται εφαρμόζεται στην επιφάνεια.

Μείωση κραδασμών

Η μείωση των κραδασμών διασφαλίζει την καλύτερη ποιότητα των γραμμών στον τομέα της σήμανσης δρόμων.

Το χρώμα στεγνώνει γρήγορα

Η λειτουργία σήμανσης χωρίς αέρα απαιτεί τη χρήση φιλτραρισμένου βερνικιού ειδικά για εφαρμογές χωρίς αέρα, αυτό από μόνο του σημαίνει ομοιογενή, λεία και ομοιόμορφη υφή που δεν θα κάνει κρούστα, ούτε θα ψεκαστεί παραπάνω ποσότητα. Η βαφή προσκολλάται σταθερά σε όλα τα είδη δαπέδων με εξαιρετική ορατότητα και αντοχή στη φθορά τόσο από κυκλοφορία όσο και από ατμοσφαιρικούς παράγοντες (ανάλογα την ποιότητα του χρώματος). Οι βαφές υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν μεγαλύτερες ταχύτητες σχεδίασης, μεγαλύτερη ορατότητα γραμμής και ευχάριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Εφαρμογή αντανακλαστικών υαλοσφαιριδίων

Τα αντανακλαστικά υαλοσφαιρίδια εφαρμόζονται με ένα διανομέα βαρύτητας που κινείται με την ίδια εντολή που οδηγεί το πιστόλι βαφής. Οι «σφαίρες» πέφτουν αυτόματα στη λωρίδα που μόλις σχεδιάστηκε. 

Αντικολλητική δεξαμενή βαρύτητας 50lt ή 30lt+30lt

Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα των δοχείων, οι χρόνοι εργασίας παρατείνονται λόγω της απουσίας συχνών διακοπών για αλλαγή χρώματος. Το πιστόλι βαφής airless μπορεί να απελευθερωθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στήριξή του και χάρης τα 10 μέτρα του εύκαμπτου σωλήνα χωρίς αέρα στον οποίο είναι συνδεδεμένο, επιτρέπει οποιαδήποτε εργασία όπως σήμανση οδικών πινακίδων και βάψιμο τοίχων. Ο μπροστινός τροχός διευκολύνει τη χάραξη γραμμών μέχρι το πεζοδρόμιο και την εύκολη σήμανση των τόξων και των καμπυλών.

Εύκολη χρήση από τον χειριστή

Τα χειριστήρια χειριστή βρίσκονται μπροστά από το τιμόνι για τη ρύθμιση της λειτουργίας των μηχανών σήμανσης δρόμου με εξαιρετική δυνατότητα διαχείρισης. Προαιρετικές επιλογές : Η Larius προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην τεχνολογία airless: τα μηχανήματα airless μπορούν να εξοπλιστούν με πολλά επαγγελματικά αξεσουάρ ανάλογα τις ανάγκες σήμανσης δρόμου.

Εύκολος, γρήγορος καθαρισμός και συντήρηση

Ο καθαρισμός των μηχανημάτων airless σήμανσης είναι γρήγορος λόγω της απουσίας δοχείου υπό πίεση που πρέπει να καθαριστεί και επομένως οι χρόνοι αλλαγής του χρώματος είναι πολύ μεγάλοι. Η υψηλή πίεση του μηχανήματος airless σήμανσης δρόμου δεν απαιτεί επομένως προληπτικό καθαρισμό του εδάφους. Ο τακτικός καθαρισμός στη δουλειά είναι αρκετός για να διατηρεί το μηχάνημα σε τέλεια απόδοση ακόμα και μετά από μεγάλες περιόδους αδράνειας. Τα ακροφύσια χωρίς αέρα Larius Super Fast Clean επιτρέπουν τον καθαρισμό του ακροφυσίου με μια απλή περιστροφική κίνηση χωρίς να χρειάζεται να το αποσυναρμολογήσετε.

Τα αυτοκινούμενα μηχανήματα DRAGON & EVEREST TH διαθέτουν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου για αυτόματη αποτύπωση μονής, διπλή και διακεκομμένης γραμμής με δυο πιστόλια και διάφορες επιλογές λειτουργείας.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.