• Πακέτο
RIGO TMR80 τουρμπίνα
RIGO TMR80 τουρμπίνα

RIGO TMR80 + MRI

564,20 €
με ΦΠΑ

Τουρμπίνα βαφής HVLP θερμού αέρα 800w με 4 φίλτρα και 3 μέτρα μπλε εύκαμπτο λάστιχο. Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα HVLP εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας με -80% νέφος. Το πιστόλι βαφής MRI με δοχείο αναρρόφησης αλουμινίου 1lt μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις τουρμπίνες TMR και να ψεκάζει χρώματα νερού ή διαλυτού σε μέταλλο, ξύλο, τοιχοποιία κ.α μέσω του HVLP συστήματος. Συνοδεύεται με 3 μπέκ 1.3mm, 1.7mm και 2.5mm συν το κλειδί του μπέκ.

Περιγραφή

Τουρμπίνα βαφής HVLP θερμού αέρα 800w με 4 φίλτρα και 3 μέτρα μπλε εύκαμπτο λάστιχο. Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα HVLP εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας με -80% νέφος.

TMR80 Διαχρονική αξία στον τομέα της βαφής HVLP θερμού αέρα

Το σύστημα βαφής με θερμό αέρα εξοικονομεί έως και 50% του υλικού σας, με ελάχιστο υπερψεκασμό (νέφος) - 80%. Είναι φιλικό προς το χρήστη και το περιβάλλον.Ο θερμός, ξηρός αέρας στεγνώνει πιο γρήγορα το χρώμα δίνοντας ένα τέλειο φινίρισμα στη επιφάνεια της βαφή σας.. Βάφετε σε ελάχιστο χρόνο κερδίζοντας υλικά, χρόνο και χρήμα.

Αξιοπιστία και ποιότητα

Πρακτικό επαγγελματικό σύστημα 100% Ιταλικό με πάνω απο 1000 χρήστες σε όλη την Ελλάδα! Ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Υλικά : βερνίκια, λάκες, λούστρα, βερνικοχρώματα, τεχνοτροπίες, χρώματα αυτοκινήτου, πλαστικά, ακρυλικά, μίνιο, υφαλοχρώματα και πολλά άλλα υλικά με χαμηλό έως μεσαίο ιξώδες. 

Μεταλλικές κατασκευές, Αυτοκίνητα, Οικοδομή, Σκάφη θαλάσσης, Ξύλινες κατασκευές, επισμαλτώσεις μπανιερών - είδη υγιεινής  Έλαια Σώματος και πολλές άλλες εφαρμογές...

Τεχνικές προδιαγραφές 

Τύπος μοτέρΔιπλής επένδυσης 
Ηλεκτρική Τάση  230 Vca, 50 Hz  
Ηλεκτρική είσοδος3,8 A ca max
Ισχύς800 W 
Ανεμιστήρες μοτέρΔύο επιπέδων
Παροχή αέρα450-2,100 λίτρα/λεπτό 
Πίεση0,02/0,18 bar (0,30/2,60) 
Θερμοκρασία λειτουργίαςDa -10°C a + 40°C 
Διαστάσεις300x220x310 mm
Βάρος5,0 kg 
Σωλήνας αέρα3μ μπλε εύκαμπτος

Τι είναι το HVLP

 • Είναι ένα οικολογικό σύστημα βαφής που παρέχει υψηλό όγκο αέρα σε χαμηλή πίεση (High Volume Low Pressure).
 • Η πίεση ανάλογα τη τουρμπίνα κυμαίνεται από 0,1 έως 0,5 bar. Ο ρυθμός ροής του αέρα μπορεί να ρυθμίζεται από πολύ χαμηλή έως πολύ υψηλή ταχύτητα. Βάφετε εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια.
 • Η κατανάλωση των υλικών σας μειώνεται λόγω του ελάχιστου υπερψεκασμού (νέφος) -80%.
 • Ο αέρας που παράγεται από την τουρμπίνα δεν χρειάζεται υδατοπαγίδα διότι είναι ξηρός & θερμός χωρίς υγρασία σε αντίθεση με τον αέρα που παράγει το κομπρεσέρ αέρος.
 • Το χρώμα στεγνώνει πιο γρήγορα και απλώνεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια. Ιδανικό για όλα τα είδη χρωμάτων νερού ή διαλύτη.
 • Εξοικονομείτε υλικά έως και 60%

MRI

Το πιστόλι βαφής MRI με δοχείο αναρρόφησης αλουμινίου 1lt μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις τουρμπίνες TMR και να ψεκάζει χρώματα νερού ή διαλυτού σε μέταλλο, ξύλο, τοιχοποιία κ.α μέσω του HVLP συστήματος. 

Δοχείο Κάτω δοχείο με κλείσιμο bayonet 1lt
Σώμα Αλουμίνιο 
Διαθέσιμα Καπάκια αέρα Μπλε ή Κόκκινο 
Ρυθμιστής παροχής υλικούΠίσω μέρος λαβής
Ρυθμιστής παροχής αέραΑπό την τουρμπίνα 
ΒελόναΜια βελόνα για όλα τα μπεκ Rigo 
Συμβατότητα με τουρμπίνεςTMR55-80-140-90E-150E-180E
Υλικά ψεκασμούΝερού και διαλύτου 
Διαθέσιμα μπεκ  0.7 / 1.0 / 1.3 / 1.7 / 2.1 / 2.5 / 3.0 / 3.5 mm 
Βάρος800 gr 
Υλικό πιστολιούμεταλλικό σώμα με επικάλυψη PTFE 
Υλικό δοχείουΑλουμίνιο

Το πιστόλι MRI με δοχείο αναρρόφησης αλουμινίου 1lt μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις τουρμίνες TMR και να ψεκάζει χρώματα νερού ή διαλύτου σε μέταλλο, ξύλο, τοιχοποιία κ.α μέσω του HVLP συστήματος. Συνοδεύεται με 3 μπέκ 1.3mm, 1.7mm και 2.5mm συν το κλειδί του μπέκ.
 
Πιστόλι βαφής MRI.
 
Η ποσότητα του υλικού μπορεί να ρυθμιστεί με βάση την πυκνότητα / ιξώδες του μέσω της βίδας ρύθμισης (πίσω).
Γυρίστε το καπάκι αέρα (μπροστά) και βάψτε με διαφορετικούς τύπους ψεκασμού (οβάλ, κάθετη, οριζόντια ή στρογγυλό) με πολύ χαμηλό υπερψεκασμό. Το πιστόλι βαφής MRI-AS επιτρέπει στο χρήστη να βάφει με μεγάλη ακρίβεια καθώς μειώνεται η διασπορά κατά τον ψεκασμό του υλικού από 20-40% στον αέρα, σε σύγκριση με τα παραδοσιακά συστήματα βαφής με κομπρεσέρ αέρα, αυξάνοντας έτσι την απόδοση έως και 60-80%, προς όφελος της υγείας του χειριστή αλλά και του περιβάλλοντος. Με το πιστόλια HVLP μπορείτε ακόμα να βάψετε κάτω από στέγαστρο ενώ βρέχει. Ο θερμός αέρας της τουρμπίνας στεγνώνει το χρώμα γρηγορότερα χωρίς να επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες.
 

Η τιμή περιλαμβάνει :

 • Τουρμπίνα TMR80
 • 3m εύκαμπτο μπλε λάστιχο αέρα
 • 2 φίλτρα αέρα
 • Πιστόλι MRI HVLP
 • 3 μπέκ 1.3mm, 1.7mm και 2.5mm
 • Μπλέ καπάκι πιστολιού
 • Κλειδί μπέκ Νο13

Λεπτομέρειες προϊόντος

5 αντικείμενα

Reviews

No reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.