E-SPRAY ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ESD 10 pump & Devilbiss Advanced HD

744,00 €
με ΦΠΑ

Αντλία ESD 10 & Devilbiss Advanced HD Trans-Tech.

Επιλογή Βελόνα + μπεκ
Transtech

Περιγραφή

Διαφραγματική αντλία ESD 10 μαζί με πιστόλι βαφής Devilbiss Advanced HD Trans-Tech. Ελάχιστη κατανάλωση υλικών με ελάχιστο υπερψεκασμό (νέφος), χαμηλή κατανάλωση υλικών με το τέλειο φινίρισμα !!

Η τιμή περιλαμβάνει :

1 Πιστόλια Advance HD Trans-Tech

1 Αντλία ESD10 διπλού διαφράγματος αλουμινίου με βάση

1 Αντιπαλμικό σύστημα

1 Λάστιχο υλικού 7μ - 1/4'' υλικού

1 Λάστιχο αέρα 7μ - 1/4''

1 Λάστιχο αναρρόφησης υλικού με φίλτρο

ESD 10 αντλία & Devilbiss Advanced HD

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
ΑΝΤΛΙΑ ESD 10
Μέγιστη Πίεση7 bar
Μέγιστη Ροή υλικού13 l/m
Λάστιχο Αέρα1/4''
Λάστιχο Υλικού3/8''
Βάρος7 Kg

 

DEVILBISS ADVANCED HD
Καπάκι αέραTranstech 510+
Μέγιστη πίεση στατικού αέραP1 = 12 bar (175 psi)
Μέγιστη πίεση στατικού υγρούP2 = 14 bar (203 psi)
Σύνδεση παροχής υγρούUniversal 3/8" (fits 3/8” BSP and 3/8” NPS male) 
Θερμοκρασία Service 0 to 40°C (32 to 104°F)
Βάρος πιστολιού (μόνο πιστόλι) /  (μόνο καπάκι) 495g / 420g
Πλήροφορίες

Η τεχνολογία ψεκασμού Devilbiss καινοτόμει ξανά!

Τεχνολογία Trans-Τech εισήχθη από την DeVilbiss στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός συμβατικών και HVLP μεθόδων ψεκασμούΗ τεχνολογία Trans-Tech χρησιμοποιεί περισσότερη ενέργεια πεπιεσμένου αέρα για τη διαδικασία ψεκασμού που παράγει πολύ υψηλότερη απόδοση μεταφοράς υλικού επίστρωσης από τη συμβατική μέθοδο. Το οποίο «συμμορφώνεται» με την παγκόσμια νομοθεσία με το να μπορεί να μεταφέρει τουλάχιστον το 65% του ψεκασμένου υλικού στο καπάκι του μπεκ. Η πίεση του καπακιού αέρα είναι συνήθως 1,3 έως 3 BAR (20 έως 45 psi). Η τεχνολογία HVLP αντικαταστάθηκε ως επί το πλείστον από την DeVilbiss Trans-Tech Atomisation στις περισσότερες εφαρμογές λόγω των ανώτερων ιδιοτήτων του.

Η σειρά πιστολιών ψεκασμού DeVilbiss Advance HD ταιριάζει σε όλους τους τύπους βιομηχανικών εφαρμογών φινιρίσματος. Το πιστόλι με τροφοδοσία υλικού από την αεροκίνητη  αντλία ESD 10 διπλού διαφράγματος και την τεχνολογία DeVilbiss Advance HD χρησιμοποιεί μια ολοκληρωμένη, ευρεία γκάμα από καπάκια αέρα Trans-Tech για να παρέχει εξαιρετικό ψεκασμό επιστρώσεων όλων των τύπων υλικών διαλυτου & νερού.

Η εμπειρία και οι επιδόσεις της DeVilbiss στην εφαρμογή

Η ασύγκριτη υψηλή απόδοση του Advance HD επιτυγχάνεται με τη νέα τεχνολογία σχεδιασμού που χρησιμοποιεί διόδους αέρα υψηλής χωρητικότητας με ξεχωριστή «ισορροπημένη» βαλβίδα αέρα για την παροχή απεριόριστης ροής πεπιεσμένου αέρα μέσω του σώματος του πιστολιού. Αυτή η κίνηση του αέρα «ελεύθερης αναπνοής» επιτρέπει στα καπάκια του αέρα και στα  άκρα  των υγρών , τα οποία κατασκευάζονται με ακρίβεια , να παράγουν ανώτερο ψεκασμό με συνεχή ομοιόμορφη κατανομή σε όλο το μοτίβο ψεκασμού. Το DeVilbiss Advance HD είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και εξαρτήματα για εγγυημένη, αξιόπιστη, μακρά και ανθεκτική διάρκεια ζωής σε όλες τις βιομηχανικές αγορές.

DeVilbiss Advance HD – Φυσικά άνετο.

Ελαφρύ με ελαφρύτερη λειτουργία σκανδάλης και περισσότερο  χώρο για το δάχτυλο. Το DeVilbiss Advance HD  είναι τέλεια ισορροπημένο και φυσικά άνετο χάρη στην εφαρμογή και την αίσθηση του ανατομικού σχεδιασμού της λαβής. Μειώνει σημαντικά την κόπωση του χειριστή και τις πιθανότητες προβλημάτων RSI ή δακτύλου. Άνεση που αποδίδει αυξάνοντας την παραγωγικότητα όπου χρησιμοποιούνται πιστόλια ψεκασμού  DeVilbiss Advance, είτε  είναι για μικρές δουλειές φινιρίσματος είτε για μεγάλου όγκου γραμμή παραγωγής. 

Αντλία διπλού διαφράγματος ESD 10 

Η αντλία διπλού διαφράγματος χρησιμοποιείται στο πεδίο βαφής για υψηλότερη ασφάλεια που απαιτείται. Λειτουργεί με κομπρεσέρ αέρος σε χαμηλή πίεση (1-7 bar) με ελάχιστη κατανάλωση αέρα 300 λίτρα/λεπτό. Το σύστημα διπλού διαφράγματος επιτρέπει μία ομαλή ροή υλικού κατά τη βαφή με σταθερή ροή υλικού, εύκολο στη χρήση και τον καθαρισμό.

Εκτός από την χρήση με πιστόλι ψεκασμού αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ηλεκτροστατικό πιστόλι βαφής όπως Ransflex & αυτόματο πιστόλι ψεκασμού. Oι αντλίες διπλού διαφράγματος μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την μεταφορά υλικών όπως μελανιού, χρωμάτων, χημικών προϊόντων κ.α  Υψηλής ποιότητας αντλία αλουμίνιου με βάνες εισόδου / εξόδου αέρα, με αναλογία αέρα 1:1 και μεταφέρονται εύκολα μεγάλο όγκο υλικού με σταθερή ροή και ελάχιστο κόστος συντήρησης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

3 αντικείμενα

Reviews

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.