Η παγκόσμια εταιρεία M-TEC διαθέτει τα καλύτερα συστήματα κονιαμάτων στον κόσμο ! Από την παραγωγή ξηρού κονιάματος (planning)σε μεγάλες εταιρείες όπως οι Ελληνικές εταιρείες TITAN, Marmoline κατασκευή Σιλό, αερομεταφοράς κονιάματος μέχρι και σε πιο μικρά μηχανήματα όπως αντλίες , αναμεικτήρες, αντλίες αυτόματης ανάμειξης κονιαμάτων και πολλά άλλα συστήματα για ην καλύτερη απόδοση στο έργο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι ρομποτικοί βραχίονες στην τρισδιάστατη κατασκευή κτιρίων και ειδικών κατασκευών λειτουργούν παράλληλα με το μοναδικό στον κόσμο DUO MIX Connect!

Αν θέλετε το καλύτερο μηχάνημα στον τομέα της κατασκευής τότε η επιλογή είναι μόνο μια, η Γερμανική εταιρεία M-TEC. Διότι η M-TEC κατασκευάζει και δημιουργεί και οι υπόλοιποι απαλά ακολουθούν ή αντιγράφουν !!

Οι αντλίες κονιαμάτων είναι ιδανικές για εφαρμογή έτοιμου κονιάματος ή σε συνδυασμό με αναμεικτήρες κονιαμάτων ή σε απευθείας σύνδεση με σιλό για μεγάλη απόδοση σε κάθε έργο.

Οι αναμεικτήρες κονιαμάτων ετοιμάζουν το κονίαμα σε συνδυασμό με σύνδεση νερού ώστε να έχετε ένα ομοιογενές ποιοτικό κονίαμα για την τροφοδοσία αντλιών (πρέσας) κονιαμάτων. Ειδικοί αναμεικτήρες συνδέονται απευθείας και με σιλό! 

Αντλίες αυτόματης ανάμειξης κονιαμάτων

Αντλίες αυτόματης ανάμειξης ετοιμάζουν το κονίαμα σε συνδυασμό με σύνδεση νερού ώστε να έχετε ένα ομοιογενές ποιοτικό κονίαμα κατά τον ψεκασμό, αρμολόγηση, τσιμεντενέσεων ή εφαρμογή αυτοεπιπεδούμενων κονιαμάτων σε δάπεδα.  

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.