Ηλεκτροστατικός ψεκασμός

Η Ransburg είναι ο αναγνωρισμένος παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, κατασκευή και εμπορία χειροκίνητων και αυτόματων ηλεκτροστατικών προϊόντων φινιρίσματος, παρέχοντας λύσεις φινιρίσματος ψεκασμού σε ειδικές εφαρμογές της παγκόσμιας βιομηχανίας, αυτοκινητοβιομηχανίας, ναυτιλίας κ.α.

Η Ransburg συνεχίζει να βελτιώνει την πιο αξιόπιστη τεχνολογία ηλεκτροστατικής βαφής ψεκασμού, προσφέροντας το βέλτιστο φινίρισμα σε κάθε προϊόν του πελάτη, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές VOC παρέχοντας εξαιρετική απόδοση της μεταφοράς υλικού κατά τον ψεκασμό.

(χειροκίνητα πιστόλια)

Η ηλεκτροστατική τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε συστήματα ψεκασμού αέρα, ψεκασμού HVLP / Compliant και Air-Assisted Airless. Τα ηλεκτροστατικά πιστόλια ψεκασμού Ransburg εισάγουν ένα φορτίο υψηλής τάσης στο σχέδιο ψεκασμού το οποίο με τη σειρά του προσθέτει το ηλεκτροστατικό φορτίο στα σωματίδια της βαφής. Το αντικείμενο βαφής είναι γειωμένο και η έλξη μεταξύ των ατομοποιημένων σωματιδίων και του αντικειμένου είναι αρκετά ισχυρή για να προσελκύσει το χρώμα / υλικό στο εξάρτημα με εξαιρετικά χαρακτηριστικά "μαγνητίζοντας" γύρω από το πίσω μέρος του κομματιού εργασίας.

Αυτή η τεχνολογία παρέχει πολύ υψηλή απόδοση της ταχύτητας και της ποιότητας του ψεκασμού με πολύ μειωμένη χρήση υλικού - 80% σε σύγκριση με τις συμβατικές μεθόδους βαφής με ψεκασμό και σε πλήρη συμμόρφωση με τους παγκόσμιους κανονισμούς ΠΟΕ (VOC).

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ

Ερευνα και ανάπτυξη

Τεράστιοι πόροι αφιερώνονται στην έρευνα και ανάπτυξη της Ransburg. Η στενή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες βαφής και ειδικούς σε επιχρίσματα επιφανειών, διασφαλίζουν ότι ο εξοπλισμός παρέχει με συνέπεια το πρότυπο ολοκλήρωσης της ζήτησης των πελατών.

Τεχνολογία που οδηγεί στην καινοτομία

Ασύρματο πιστόλι ψεκασμού Ransflex - Η Ransburg εφήυρε εκ νέου το ηλεκτροστατικό πιστόλι ψεκασμού με την εισαγωγή του χειροκίνητου πιστολιού ψεκασμού Ransflex. Αυτό το προηγμένο πιστόλι λειτουργεί μόνο με πεπιεσμένο αέρα χρησιμοποιώντας έναν εναλλάκτη παράγοντας υψηλή τάση για την παραγωγή του ηλεκτροστατικού φορτίου εσωτερικά, εξαλείφοντας την ανάγκη για εξωτερική τροφοδοσία και καλώδιο.

Αυτή η ενότητα απεικονίζει τη συνολική γκάμα Ransburg χειροκίνητου και αυτόματου ηλεκτροστατικού εξοπλισμού και αξεσουάρ για χρήση στην ευρύτερη ποικιλία εφαρμογών.

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

Vector R70 Series

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ

ESTAQUICK AUTOMATIC

EVOLVER 560

RMA 500 SERIES

TURBODISC

AEROBELL series

ICE-BELL 2

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.