ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Intellispray IS40

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΜΙΞΗΣ 

Το πρώτο και μοναδικό μηχάνημα 2 συστατικών που συνδυάζει 2 ανεξάρτητους, σερβοκινητήρες με ενσωματωμένο μετρητή ροής ελέγχουν των υλικών Α & Β. Διατηρεί με ακρίβεια έως και 99% τον έλεγχο αναλογίας ανάμειξης, που οδηγεί σε ακριβείς εφαρμογές σε κάθε έργο με υλικά πολυουρίας & αφρού πολυουρεθάνης.

Η τεχνολογία IntelliSense της Carlisle με αισθητήρες στους μετρητές ροής σταματάει τη λειτουργία του εξοπλισμού εάν εντοπιστεί ασσυμετρία ανάμειξης των 2 υλικών, διασφαλίζοντας την σωστή αναλογία 1:1 ανάμειξης των δυο υλικών κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του ψεκασμού.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΙΕΣΗΣ

Το IntelliSpray παρέχει σταθερές πιέσεις στο πιστόλι, παρέχοντας τις καλύτερες αποδόσεις στην παραγωγικότητα του έργου. Σε αντίθεση με τα συστήματα εμβολοφόρων αντλιών, το σύστημα IntelliSpray έχει τη δυνατότητα να ελέγχει την πίεση με τις σερβοκίνητες αντλίες γραναζιών, με αποτέλεσμα μια σταθερή πίεση χωρίς πτώση κατά των ψεκασμό με ότι μίκτη και μπεκ χρησιμοποιούμε !

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Έξυπνα αυτοματοποιημένα χειριστήρια σε μια οθόνη αφής 15" ιντσών με ευανάγνωστα, εύχρηστα χειριστήρια. Ένα λειτουργικό σύστημα υψηλής ποιότητας διαθέτει λειτουργίες για τη βέλτιστη παραγωγή των εργασιών και την επιβεβαίωση ότι η εργασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ 

• 99% ακρίβεια αναμίξεις 1:1 των δύο υλικών

 2 αυτόνομες γραναζωτές αντλίες και όχι σε σειρά με αναλογία ανάμειξης 1:1 με εγγύηση καλής λειτουργίας πάνω 20.000 ώρες

 Δεν υπάρχει πτώση πίεσης κατά τον ψεκασμό από 18 έως 107 μέτρα

 AVC = Αυτόματη ρύθμιση ιξώδους. Δεν χρειάζεται πλέον να παίζετε με την θέρμανση, την πίεση ή τον μικτή των υλικών. Το IS40 τα κάνει όλα αυτόματα!

 Τα θερμαινόμενα λάστιχα έχουν εσωτερική αντίσταση και το υλικό θερμαίνεται από μέσα προς τα έξω σε μόνο 8 λεπτά με αποτέλεσμα να είστε έτοιμοι να ψεκάσετε στο μισό χρόνο!

 Τα λάστιχα διαθέτουν αισθητήρες και συνδέονται με το μηχάνημα και το πιστόλι ST1 νέας γενιάς ώστε να μην υπάρξει ΠΟΤΕ λάθος κατά την εφαρμογή του υλικού!

 Νέας τεχνολογίας θερμαντήρες σε σειρά για ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα θέρμανσης

 Οθόνη αφής 15" ιντσών με υπερσύγχρονο λογισμικό πρόγραμμα, πάρα πολλές ρυθμίσεις εφαρμογής, αποθήκευση συνταγών υλικού, καταγραφή έργου, gps tracker, σύνδεση με ίντερνετ, απομακρυσμένη λειτουργία από το κινητό, τάμπλετ ή ακόμη και τον υπολογιστή σας!

• Το ST1 είναι το ΝΕΟ και μοναδικό αεροκαθαριζομενο πιστόλι στον κόσμο που τα τσιμουχάκια (O-rings) αντέχουν πάνω από 150 εφαρμογές χωρίς αλλαγή!

 Το μόνο πιστόλι που διαθέτει εργονομική χειρολαβή με ιμάντα, διαιρούμενο μπεκ από το μικτή, αντεπιστροφή βαλβίδα στο αερομοτερ με αποτέλεσμα αν χρησιμοποιηθεί με άλλα απλά μηχανήματα και φράξει να μην περάσει στο αερομοτέρ το υλικό αλλά να παραμένει στο μπλοκ πιστολιού. Δεν θέλει καθαρισμό κάθε μέρα αλλά αν χρειαστεί καθαρίζεται σε 5 λεπτά!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Μέγιστη πίεση υλικού

155 bar / 2,250 psi  

Μέγιστη Θερμοκρασία

93°C / 200°F

Μέγιστη Παροχή υλικού

18,15 κιλά/λεπτό - 40 lb/min

Μέγιστο μήκος λάστιχων

107 μέτρα

Εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας

0-50°C (32/120°F)

Απαιτήσεις τάσης

Τριφασικό 400V - 50/60Hz

Διαστάσεις

179 x 90 x 67 cm

Βάρος

268 κιλά

Υλικά αναλώσιμων

Ανοξείδωτο, Αλουμίνιο, Επιμεταλλωμένο Χάλυβα, Χημικά ανθεκτικό πλαστικό, χημικά ανθεκτικά O-Rings

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Δεδομένα αυτόματης αναφοράς κατά την εργασία, ρυθμίσεις μηχανήματος με ασύρματο χειρισμό wifi σε σύνδεση με κινητό, υπολογιστή ή ταμπλετ.

15" ιντσών οθόνη αφής με πολλές ρυθμίσεις, επιλογές, αναφορές, συστήματα προστασίας, καταγραφή έργου, κατανάλωσης υλικών, εντοπισμός θέσης, απομακρυσμένος έλεγχος, αυτόματος έλεγχος και ρύθμιση υλικών, θέρμανσης, αποθήκευση σεταρίσματος υλικών, σύνδεση με ίντερνετ είναι λίγα απο την τεράστια γκάμα που σας παρέχει το IS40 !!

Ασύρματος χειρισμός από τον χώρο που βρίσκεται o χειριστής του πιστολιού με το μηχάνημα. Ποτέ η εφαρμογή πολυουρίας - πολυουρεθάνης δεν ήταν τόσο εύκολη !!

ΤΑΧΥΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ

Άμεση επικοινωνία των λάστιχων με το IS40 παρέχοντας έλεγχο θερμοκρασίας και πίεσης στο πιστόλι ψεκασμού. Η αντίσταση διαπερνά το εσωτερικό του λάστιχου και η θέρμανση επιτρέπει πάνω από 50°C του συστήματος DeltaT στον λάστιχο υλικού, μειώνοντας την ανάγκη για προθέρμανση και ανακυκλοφορία. Ελάχιστος χρόνος θέρμανσης κατά 50% των υλικών επιτρέποντας στους χρήστες να ξεκινήσουν πιο γρήγορα τον ψεκασμό σε περίπου 8-10 λεπτά !!

Για πρώτη φορά η θέρμανση υλικών είναι πιο γρήγορη, εύκολη και άμεση αφού το υλικό θερμαίνεται απο μέσα προς τα έξω. Μια θερμική αντίσταση περνάει το εσωτερικό των θερμαινόμενων λάστιχων και όχι εξωτερικά όπως όλα τα λάστιχα των άλλων εταιρειών. Αυτή η νέα καινοτόμα τεχνολογία επιταχύνει την θέρμανση των υλικών με καλύτερο, ταχύτερο και ακριβέστερο έλεγχο θέρμανσης !! 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ IS40

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ

• Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας βρίσκεται στον λογισμικό παρέχοντας αυτόματες λειτουργίες, ακριβή έλεγχος αναλογίας ανάμιξης των δυο συστατικών με σημαντική εξοικονόμηση υλικών κατά τον ψεκασμό

• Ο έλεγχος αναλογίας ανάμειξης σε όλη τη διάρκεια του ψεκασμού είναι ενσωματωμένος στον υπολογιστή στην καρδιά του συστήματος IntelliSpray

• Η τεχνολογία IntelliSense της Carlisle σταματάει τον εξοπλισμό εάν εντοπιστεί κάποιο λάθος διασφαλίζοντας την ομοιογενή ανάμειξη 1:1 και τον σωστό πολυμερισμό των υλικών σε όλη την διάρκεια της εφαρμογής 

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ 

Έγχρωμη οθόνη αφής 15" με ευανάγνωστα, εύχρηστα χειριστήρια και Ελληνικό μενού

Λειτουργικό σύστημα υψηλής ποιότητας με δυνατότητες βελτίωσης της παραγωγικότητας των εργασιών με την διασφάλιση ότι η εργασία ολοκληρώθηκε βάση των τεχνικών προδιαγραφών του υλικού. Αποθήκευση υλικών που χρησιμοποιείται !

Λειτουργία καθαρισμού και ανακύκλωσης υλικών με βάση τη προγραμματισμένη ημέρα. Για παράδειγμα ρυθμίζουμε το μηχάνημα να ενεργοποιείτε μόνο του κάθε 2 εβδομάδες και να ανακυκλώνει τα υλικά σε λάστιχα & αντλίες ώστε να ελαττώσει κίνδυνο φραξίματος του μηχανήματος ή πήξιμο των υλικών. 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

-       Αυτόματη καταγραφή έργου : θερμοκρασίας εργασίας, πίεσης, χρόνου ψεκασμού, περιβαλλοντικές συνθήκες (υγρασία, σημείο δρόσου κτλ) και συναγερμού

-       Δεδομένα αυτόματης αναφοράς εργασίας, ρύθμισης μηχανήματος με ασύρματο χειρισμό σε σύνδεση με κινητό ή ταμπλετ.

-       Αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων απομακρυσμένου ελέγχου (από εξουσιοδοτημένο τεχνικό Carlisle) και ενημερώσεις λογισμικού

-       Ένδειξη ποσότητας υλικών στα βαρέλια ISO & POLY

-       Ξεχωριστές σερβοκίνητες δοσομετρικές αντλίες με αναλογία παροχής και μέτρησης υλικού με 99% τέλεια ανάμιξη των δυο συστατικών

-       Θερμαινόμενα λάστιχα με εσωτερική αντίσταση θέρμανσης με το πλεονέκτημα το υλικό να θερμαίνεται από μέσα προς τα έξω σε ταχύτερο χρόνο (8 – 10 λεπτά) εξοικονομώντας 50% εργατικά, ενέργεια και χρόνο εφαρμογής

Το πρώτο και μοναδικό μηχάνημα 2 συστατικών που συνδυάζει 2 ανεξάρτητους, σερβοκινητήρες με ενσωματωμένο μετρητή ροής ελέγχουν των υλικών Α & Β. Διατηρεί με ακρίβεια έως και 99% τον έλεγχο αναλογίας ανάμειξης των 2 υλικών 1:1 παρέχοντας ποιότητα και ασφάλεια σε όλες τις εφαρμογές σε κάθε έργο με υλικά πολυουρίας, αφρού πολυουρεθάνης και γενικά σε πολλά υλικά 2 συστατικών..

Δυνατότητα και μεταβλητής αναλογίας ανάμειξης υλικών με αναλογία 1:1 έως 1:10 

Χωρίς εμβολοφόρες αντλίες, Χωρίς τσιμούχες και συχνή συντήρηση !! Ο απλός σχεδιασμός, με εύκολα αφαιρούμενες αντλίες Α και Β επιτρέπει την ολοκλήρωση επισκευών ή αλλαγή αντλίας ακόμη και στο εργοτάξιο.

Καινοτομία στις αντλίες ISO & POLY οι οποίες αφαιρούνται πολύ εύκολα σε περίπτωση επισκευής ή συντήρησης τους με πάνω από 20.000 ώρες καλής λειτουργίας!

ST1 - NEO Αεροκαθαριζόμενο πιστόλι!

ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΟ

Η νέα πρόταση από την εταιρεία Carlisle!

Διαιρούμενα μπεκ και θάλαμοι μίξης σχεδιασμένα για γρήγορες αλλαγές ενώ ο νέος σχεδιασμός μειώνει τον χρόνο αλλαγής μίκτη και μπεκ κατά τη διάρκεια του ψεκασμού. Οι εφαρμοστές μπορούν να ψεκάζουν περισσότερο χρόνο σταθερά ειδικά σε δυσπρόσιτες περιοχές, για μέγιστο χρόνο λειτουργίας με σταθερό μοτίβο, πιο ομαλή εφαρμογή με υψηλότερες επιδόσεις.

ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το Νέο ST1 είναι το πιο ελαφρύ και εύχρηστο πιστόλι στη παγκόσμια αγορά (-10%).   

•Η πιο άνετη χειρολαβή! Το χέρι κουμπώνει άνετα κάτω από το πιστόλι μεταφέροντας το βάρος από τα χέρι στο μπράτσο 

•Έξτρα ιμάντας ασφαλίζει το πιστόλι στο χέρι του χρήστη επιτρέποντας στον εφαρμοστή να ξεκουράζεται όταν δεν ψεκάζει.

• Αντεπίστροφη βαλβίδα που εμποδίζει την επιστροφή υλικού στο αερομοτέρ καισταματάει στο μπλόκ ανάμειξης σε περίπτωση αστοχίας. Αυτό είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με όλα τα πιστόλια της αγοράς διότι αν για κάποιο λόγο μπλοκάρει το πιστόλι μπορείτε να το καθαρίσετε σε ελάχιστο χρόνο σε σχέση με άλλα πιστόλια παλιάς τεχνολογίας !!

• Με ένα κλειδί λύνει όλο το μπροστινό μπλόκ σε 5 λεπτά. Εύκολη η αλλαγή του μίκτη και ακόμη πιο εύκολη η αλλαγή του μπεκ !

• Μεγάλη ποικιλία σε μίκτες και μπεκ

• Απίστευτη αίσθηση και απόκριση της σκανδάλης κατά τον ψεκασμό είτε σε συνεχόμενο είτε σε διακεκομμένο γρήγορο ψεκασμό (triggering) χωρίς να κολλάει.

• Μεγαλύτερη αντοχή στα τσιμοχάκια - o-rings !

Intellispray IS40 video

Βίντεο λειτουργίας

ST1 video

Γενικό βίντεο IS40

Η εταιρεία μας espray είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ανατολικής Ευρώπης στα μηχανήματα Intellispray της εταιρείας Carlisle

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.