Από το 1999, η Krypton Chemical έχει αφιερωθεί στην ανάπτυξη και την κατασκευή ρητινών για κατασκευές και βιομηχανία.

Στις εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στο (Hospitalet de l'Infant, Tarragona) αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε τις πολυουρεθανικές, εποξειδικές και πολυουρικές ρητίνες μας για κάθε είδους στεγανωτικά έργα και επιστρώσεις οδοστρωμάτων καθώς και για βιομηχανικές διεργασίες μεμβρανών προστασίας.

Δεν αναπτύσσουμε μόνο τα προϊόντα, αλλά υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλη τη διαδικασία της εργασίας, ώστε να έχουν πάντα την υποστήριξη του μέγιστου υπεύθυνου για το προϊόν με το οποίο ασχολούνται.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας και Μάλτας espray

Η μάρκα Rayston γεννήθηκε από την ανάγκη για τη δική της αναγνώριση για τα προϊόντα Krypton Chemical.

Ένα εμπορικό σήμα που περιλαμβάνει όλες τις αξίες της δουλειάς μας: Ισχυρές τεχνικές γνώσεις, πολλή υπομονή, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάντα το καλύτερο και μια άφθαρτη δέσμευση με τις δουλειές όλων των πελατών μας σε αμέτρητες εφαρμογές. Αυτοί είναι οι πυλώνες στους οποίους βασιζόμαστε για να δημιουργήσουμε τα προϊόντα μας και να αναπτύξουμε τα συστήματά μας. Χάρη σε αυτές τις ιδιότητες καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια σειρά προϊόντων πολυουρεθάνης,  εποξειδικής και πολυουρίας ιδανικά για τη δουλειά σας με το όνομα Rayston.

Η Rayston δεν είναι μόνο η επωνυμία του οίκου Krypton Chemical, αλλά αντιπροσωπεύει όλες τις αξίες για τις οποίες είναι επίσης γνωστός ο κατασκευαστής. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι πίσω από τη μάρκα Rayston θα βρίσκετε πάντα την ομάδα της Krypton Chemical, η οποία εργάζεται με όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητές της προς την ίδια κατεύθυνση με όλους τους πελάτες σας.

Η μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων πολυουρίας Rayston καλύπτει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών σε συνδυασμό την μεγάλη τεχνογνωσία που κατέχει η εταιρεία μας σε μηχανήματα πολυουρίας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλο των εξοπλισμό εφαρμογής πολυουρίας - πολυουρεθάνης αλλά και την τεχνική υποστήριξης σε όλες τις εφαρμογές!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εφαρμογές πολυουρίας και πολυουρεθάνης κλικ εδώ 

Σχετικά με Hevadex:

Η Hevadex bvba ιδρύθηκε το 2009 

Βασισμένη σε μια ισχυρή ικανότητα στην Ε&Α, την παραγωγή και ένα μεγάλο δίκτυο στις κατασκευές και τη βιομηχανία, η Hevadex αναπτύσσει και κατασκευάζει επιστρώσεις για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των εργοταξίων κατασκευών και των βιομηχανικών περιβαλλόντων.

Η Hevadex υπερέχει στις συνεχείς προσπάθειες για τη βελτίωση της γκάμα των προϊόντων της μέσω στενής επαφής με τους πελάτες της. Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται σε μεγάλο βαθμό τόσο εσωτερικά όσο και από εξωτερικά αναγνωρισμένα ινστιτούτα δοκιμών όπως BBRI, BBA, Πανεπιστήμιο της Γάνδης, Exova

OMNIGUARDS 110NP

Προστασία κουφωμάτων και σκυροδέματος μέχρι το τέλος των οικοδομικών εργασιών

OMNIGUARD 110NP είναι μια ψεκαζόμενη υγρή αφαιρούμενη προστατευτική μεμβράνη για την προστασία παραθύρων και σκυροδέματος μέχρι το τέλος των οικοδομικών εργασιών. Εύκολο στη χρήση και στην εφαρμογή του !

AMISEAL PSO

Προστασία δαπέδου και τοίχου μέχρι το τέλος των οικοδομικών εργασιών

Το AMISEAL PSO είναι μια προστατευτική προσωρινή ψεκαζόμενη μεμβράνη για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα επιφανειών, όπως τοίχους, δάπεδα,  πλακάκια, μάρμαρα κ.α Μόνο για εσωτερική χρήση. Αφαιρέστε ως πλαστική μεμβράνη όταν δεν χρειάζεται πλέον προστασία.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.