Η ιστορία μας ξεκινάει από το έτος 1922. Μεταξύ άλλων, το πρώτο άτομο έλαβε ένεση ινσουλίνης ως θεραπεία για τον διαβήτη… ιδρύθηκε το BBC… και άρχισαν να χτίζουν το Yankee Stadium. Ήταν επίσης η χρονιά που η Metallisation άνοιξε τις πόρτες τους για πρώτη φορά, προσφέροντας μια νέα λύση σε προβλήματα διάβρωσης σε κατασκευές από χάλυβα.

Όπως και οι άλλοι, έχουμε διανύσει πολύ δρόμο από τότε. Μέχρι σήμερα, είμαστε ο μοναδικός παραγωγός, κατασκευαστής και παγκόσμιος προμηθευτής του Ηνωμένου Βασιλείου μιας πλήρους σειράς εξοπλισμού ψεκασμού μετάλλων και αναλωσίμων. Εξοπλισμός όπως Arcspray, Flamespray, Plasma, HVOF και Automated Spraying Systems.

Από την βαριά ιστορία μας στην προμήθεια εξοπλισμού προστασίας από τη διάβρωση, η πελατειακή μας βάση χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο τα προϊόντα μας σε μηχανικές επιστρώσεις. Είτε πρόκειται για χαλύβδινες επικαλύψεις που εφαρμόζονται από εξοπλισμό τόξου ή ψεκασμού φλόγας σε κεραμικά και επιχρίσματα καρβιδίου που χρησιμοποιούνται από εξοπλισμό πλάσματος ή HVOF, τα εύχρηστα, ανθεκτικά και αξιόπιστα συστήματά μας γίνονται μια φυσική επιλογή για πολλούς χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ο "θερμικός ψεκασμός" είναι η διαδικασία κατά την οποία υλικά σε μορφή πούδρας ή σύρματος εισάγονται σε ένα πίδακα (jet) φλόγας, εξαιρετικά υψηλής θερμοκρασίας και μεγάλης ταχύτητας, όπου τήκονται. Τα τηγμένα σωματίδια επιταχύνονται και προσπίπτουν στην επιφάνεια του εξαρτήματος που προορίζεται για επικάλυψη. Αμέσως μετά την πρόσπτωση στη ψυχρή επιφάνεια, οι τηγμένες σταγόνες υλικού στερεοποιούνται ακαριαία και δημιουργούν ένα στρώμα παρόμοιας χημικής σύνθεσης με το υλικό ψεκασμού, το οποίο μπορεί να καλύψει όλη την επιφάνεια. Xρησιμοποιεί τέσσερις διαφορετικές τεχνολογίες θερμικού ψεκασμού για την παραγωγή των προϊόντων της

  • Flame Spray (FS) Ψεκασμός Σύρματος με Φλόγα
  • Wire Arc Spray (WAS) Ψεκασμός Σύρματος με Βολταϊκό Τόξο
  • Air Plasma Spray (APS) Ατμοσφαιρικός Ψεκασμός Πλάσματος
  • High Velocity Oxygen Fuel (HVOF) Ψεκασμός Φλόγας Υψηλής Ταχύτητας

Ατμοσφαιρική οξείδωση

Σκυρόδεμα

Γλυκό νερό

Υψηλή θεμοκρασία

Βιομηχανία

Θαλασσινό νερό

Πετροχημική βιομηχανία

Υπόγειες εγκαταστάσεις

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.