Εταιρικό προφίλ

H εταιρεία μας εξειδικεύεται σε συστήματα ψεκασμού και ροής υλικών  αρμολόγησης, ενεμάτων, μεταφορά, διαγράμμισης, ηλεκτροστατική βαφή, θερμικός ψεκασμός (Thermal Spray) σε όλους τους τομείς της κατασκευής κτηρίων.

Προωθόντας μηχανήματα ανάλογης χρήσης όπως  πολυουρία, αφρού πολυουρεθάνης, δύο συστατικών, εποξειδικά, πυράντοχων υλικών, υφαλοχρώματων, μουράβιες, σοβάδων, επισκευαστικων κονιάματων, ενέσιμων πολυουρεθάνης 1& 2 συστατικών, κόλλες, θερμικός ψεκασμός κ.α

περισσότερα...

Προτεραιότητά μας είναι η επιλογή ποιοτικών και αξιόπιστων μηχανημάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας.

Σεμινάρια, καθοδήγηση, τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς και το υποδειγματικό εξειδικευμένο service από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έχει θέσει ως προτεραιότητα την ακατάπαυστη και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων κάνοντας σταθερά βήματα εξέλιξης και προόδου.

Οι παγκόσμιες εταιρείες που εισάγουμε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα με κύρος και συνέπεια ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι Ελλάδος και Κύπρου των εξειδικευμένων εταιρειών 

M-TEC, METALLISATION, LARIUS, RIGO, UMIBLOK, DeVilbiss, BINKS, Ransburg & KRYPTON CHEMICALS

δίνουν λύση στην κάθε σας ανάγκη.

Είμαστε η ΠΡΩΤΗ και μοναδική εταιρεία με πιστοποίηση εφαρμογής πολυουρίας από το παγκόσμιο οργανισμό PDA (Polyurea Development Assosiation).

 

Μηχανήματα πολυουρίας & Αφρού SPF

Θερμικού ψεκασμού ARC- FLAME

3D κατασκευή κτιρίων

Υγρή ηλεκτροστατική βαφή

Ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα

Καθαρισμός με Λέιζερ

Εφαρμογές κονιαμάτων

Μηχανήματα διαγράμμισης

Στιλβώσεις βαφές επίπλων

Μεταλλικές κατασκευές

Ναυτιλιακές εφαρμογές

Eξουσιοδοτημένος διανομέας για την πώληση και επισκευή των εταιρειών

Τεχνική Υποστήριξη

Στα μεγάλα έργα 

 • Ίδρυμα 
 • The Orbit 
 • Γραφεία Agemar
 • Μετρό Αθήνας & Θεσσαλονίκης 
 • Μαρίνος Αντύπας & Ρήγας Φεραίος σήραγγα Τ2 στα Τέμπη 
 • Αεροδρόμια Αράξου στην Πάτρα 
 • ΕΛΒΑΛ 
 • Γήπεδο ΠΑΟ 
 • ΔΕΗ Κομοτηνής 
 • Παρθενώνας και άλλα μνημεία της αρχαίας Ελλάδας συντηρούνται και επισκευάζονται με το MAGIC PLUS MP60.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον τομέα βαφής πυράντοχων, εποξειδικών, αντιδιαβρωτικών χρωμάτων σε όλη τη μεταλλική κατασκευή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με μηχανήματα airless της εταιρείας LARIUS, η εταιρεία μας υποστήριξε πλήρως την εταιρεία TDCHROM που ανέλαβε στο μέγιστο την προστασία ολόκληρης της μεταλλικής κατασκευής του έργου.

Σε μια πολύ ειδική και δύσκολη εφαρμογή εσωτερικού σωλήνα με Φ40 άνοιγμα και εσωτερικά Φ80 κατασκευάσαμε το καινοτόμο σύστημα εσωτερικής βαφής το ES 500NR. Το σύστημά μας βασίζεται σε ένα πιστόλι ψεκασμού για εσωτερικές επιφάνειες σωλήνων που να μπορεί να προσαρμόσει τους βραχίονες στο εσωτερικό του σωλήνα απο εξωτερική χρήση μανιβέλας.

Εξουσιοδοτημένο Σέρβις & ανταλλακτικά

Υπηρεσίες

Σας Παρέχουμε την σωστή καθοδήγηση για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη μηχανή με βάση τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία εφαρμοστή.

Βοηθάμε και εκπαιδεύουμε τους νέους πελάτες μας στις εγκαταστάσεις μας ή με on-line βιντεοκλήση, τηλεφωνική επικοινωνία κ.λπ.

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες μετά την πώληση

Σέρβις, συντήρηση, ανακατασκευή με εμπειρία στον τομέα των airless, HVLP, ρότορα & περισταλτικών αντλιών, πολυουρεών, πολυουρίας  κλπ. Ανταλλακτικά για όλες τις μάρκες της παγκόσμιας αγοράς.

Ειδικός θάλαμος ψεκασμού για δοκιμές, επίδειξη, σεμινάριο μηχανών μας και αίθουσα σεμιναρίων για την εκπαίδευση και κατάρτιση των πελατών μας.

Παγκόσμιες καινοτομίες

TSV by espray

Ένα απλό και λειτουργικό σύστημα για βαφή σε δάπεδα, παρκέ, πλάκες πατώματος κτλ κατασκευάστηκε το 2012 από την εταιρεία μας και από τότε η εταιρεία RIGO διανέμει το TSV σε όλους του αντιπροσώπους της σε πολλές χώρες του κόσμου!

Μηχάνημα ψυχρής πολυουρίας χαμηλής πίεσης LP1:

To 2013 σε συνεργασία με  Γερμανική εταιρεία  με τη δική μας καθοδήγηση κατασκευάστηκε το μηχάνημα LP1 το οποίο διανέμεται σε πολλές χώρες της παγκόσμιας αγοράς.

Καινοτόμο σύστημα για κόλλες πολυουρεθάνης 4:1 σε πάνελ ES2K.

Το ES2K δική μας κατασκευή δημιουργήθηκε για τις ανάγκες μιας μεγάλης ελληνικής βιομηχανίας για τη συγκόλληση πάνελ σε πόρτες. Μας ζητήθηκε ένα σύστημα για κόλα πολυουρεθάνης με αναλογία συστατικών 4:1 η οποία να είναι μικρή σε όγκο, εύκολη στη χρήση και το καθαρισμός για βαριά βιομηχανική χρήση. Το ES2K εδώ και καιρό δουλεύει καθημερινά 10 ώρες την ημέρα χωρίς προβλήματα με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.

Σεμινάριά και δοκιμές υλικών

Σεμινάριο & δοκιμή υλικών THRAKON

Η εταιρεία μας επενδύει στην εξέλιξη της παγκόσμιας αγοράς με συνεχή αναζήτηση  λύσεων για την εφαρμογή υλικών. Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που προτείνεται από παγκόσμιες βιομηχανίες για την σωστή εφαρμογή των υλικών τους.

Για το λόγο αυτό  μεγάλες εταιρείες όπως  ALCHIMICA, JOTUN, ISOMAT, SIKA, THRAKON, VIVECHROM, SINTECNO, EUMARIA, COLTECH, VITEX, MARMOLINE, κ.α απευθύνθηκαν σε εμάς για τη δοκιμή των υλικών τους ή την κατασκευή ειδικών καινοτόμων μηχανημάτων για τον ψεκασμό των υλικών σε μεγάλα έργα :

 • Καθοδήγηση για τον ψεκασμό της σειράς πολυουρεθανικών μονωτικών υλικών Hyperdesmo της εταιρείας Alchimica (από το 2012)

 • Πρόταση και τεχνική καθοδήγηση στην υλοποίηση του μηχανήματος ψυχρής πολυουρίας LP1 στη Γερμανική εταιρεία VIP (2012)

 • Ειδική κατασκευή πιστολιού βαφής σωλήνων στην κατασκευή του Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με την εταιρεία TD CHROM με υλικά της εταιρείας HEMPEL

 • Ειδική κατασκευή - μετατροπή του μηχανήματος πολυουρίας – πολυουρεθάνης Easy Spray Hydraulic από μονοφασικό σε τριφασικό για μεγαλύτερη απόδοση του μηχανήματος με το νέο μοντέλο που πουλάμε αποκλειστικά στην Ελλάδα το Easy Spray Hydraulic SP4 (2014)

 • Δοκιμή, και καθοδήγηση του καταλληλότερου συστήματος ψεκασμού των υλικών EUMARIA σε συνεργασία με την εταιρεία Larius (2016)

 • Πρόταση για την επιλογή αεροκίνητου μηχανήματος για την εφαρμογή υλικών ενεμάτων αφρού πολυουρεθάνης δυο συστατικών στο μετρό Αθηνών της εταιρείας MAPEI (2016).

 • Ειδική κατασκευή μηχανήματος κόλλας δυο συστατικών 4:1 της εταιρείας COLTECH (2016)

 • Δοκιμή και καθοδήγηση ψεκασμού τσιμεντοειδών υλικών της εταιρείας SIKA (2017)

 • Σεμινάριο εφαρμογής στόκου με airless της εταιρείας VIVECHROM στις εγκαταστάσεις τους (2018)

 • Τεχνική υποστήριξη σε ημερίδα δοκιμών υλικών πυράντοχης βαφής της εταιρείας SIKA σε συνεργασία με την SIKA Hellas (2017)

 • Σωστή καθοδήγηση και πρόταση υδραυλικού μηχανήματος για την δοκιμή ενεμάτων υλικού δυο συστατικών στο μετρό Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις εταιρείες TRADECC και SINTECNO (2018)

 • Πρόταση και υλοποίηση διαιρούμενου μηχανήματος πολυουρίας της εταιρείας GAMA για την εύκολη μεταφορά του (2018).

 • Πώληση και καθοδήγηση του μοναδικού μηχανήματος Magic Plus MP60 για ειδικές εφαρμογές συντήρησης του Παρθενώνα (2015) και της αρχαίας αγοράς Αθηνών με ειδικά υλικά μικροενεμάτων (2020).

 • Σεμινάριο και εκπαίδευση προσωπικού σε υλικά κονιαμάτων της εταιρείας THRAKON (2019)

 • Δοκιμή νέου υλικού στις εγκαταστάσεις της εταιρείας THRAKON (2020)

Σεμινάριο VIVECHROM

Σεμινάριο & δοκιμή υλικών SIKA

Κανάλι youtube Alchimica

Thrakon demo day espray

Larius - Sika τεστ υλικών

Καινοτόμο μηχάνημα by espray

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.