Εταιρικό προφίλ

H εταιρεία μας εξειδικεύεται σε συστήματα ψεκασμού και ροής υλικών όπως αρμολόγησης, ενεμάτων, μεταφορά, διαγράμμισης, ηλεκτροστατική βαφή, θερμικός ψεκασμός (Thermal Spray) σε όλους τους τομείς της κατασκευής.

Η Επιλογή ποιοτικών και αξιόπιστων μηχανημάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Σεμινάριο, καθοδήγηση, τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς και το υποδειγματικό εξειδικευμένο service από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έχει θέσει ως προτεραιότητα την ακατάπαυστη και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων κάνοντας σταθερά βήματα εξέλιξης και προόδου.

Οι παγκόσμιες εταιρείες που εισάγουμε αποκλειστικά για όλη την Ελλάδα με κύρος και συνέπεια ως αποκλειστικοί αντιπροσώπου Ελλάδος και Κύπρου των εξειδικευμένων εταιρειών GAMA, M-TEC, METALLISATION, LARIUS, RIGO, UMIBLOK, MASTER SPRAY δίνουν λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Η Επιλογή ποιοτικών και αξιόπιστων μηχανημάτων, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Σεμινάριο, καθοδήγηση, τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους τεχνικούς και το υποδειγματικό service από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, έχει θέσει ως προτεραιότητα την ακατάπαυστη και σωστή λειτουργία των μηχανημάτων κάνοντας σταθερά βήματα εξέλιξης και προόδου !

Είμαστε η ΠΡΩΤΗ και μοναδική εταιρεία με πιστοποίηση εφαρμογής πολυορίας από το παγκόσμιο οργανισμό πολυουρίας PDA 

Βασική μας προϋπόθεση :

  • Σωστή καθοδήγηση πριν την αγορά του μηχανήματος βάση των αναγκών σας

  • Ειδικά σεμινάρια λειτουργίας των μηχανημάτων μας στους χρήστες

  • Εξειδικευμένο προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση

  • Σέρβις, επισκευή, ανταλλακτικά , αξεσούαρ σε όλα τα μηχανήματα της παγκόσμιας αγοράς

  • Ειδικές μετατροπές – καινοτομίες στην εφαρμογή εξειδικευμένων υλικών

  • Λύσεις και στις πιο δύσκολες εφαρμογές σε συνεργασία με παγκόσμιες εταιρείες υλικών

  • Παγκόσμιες καινοτομίες στο χώρο των μηχανημάτων που πρεσβεύουμε

Μηχανήματα μας σε παγκόσμιο επίπεδο

Μηχάνημα ψυχρής πολυουρίας χαμηλής πίεσης LP1:

To 2013 σε συνεργασία με τη Γερμανική εταιρεία VIP με τη δική μας καθοδήγηση λόγο της εμπειρίας μας στα μηχανήματα ψεκασμού υλικών κατασκευάστηκε το μηχάνημα LP1 το οποίο εδώ και 4 χρόνια διανέμεται από την VIP σε πολλές χώρες της παγκόσμιας αγοράς.Μηχανήματα πολυουρίας GAMA – Easy Spray H2 :

Όταν οι προτάσεις μας γίνονται πράξη ! Το νέο Easy Spray H2 κατασκευάστηκε μετά από δική μας πρόταση για την Ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά. Πριν 1 χρόνο περίπου στο παγκόσμιο συνέδριο της εταιρείας GAMA σε συζήτηση με το τεχνικό τμήμα σχετικά με τις ανάγκες του Έλληνα εφαρμοστή και το πως θα ήταν πιο εύκολη η μεταφορά του καινοτόμου μονοφασικού Easy Spray Hydraulic προτείναμε να κατασκευάσει ένα νέο μοντέλο το οποίο θα μπορεί να αποσπάτε σε 2 μέρη. Το υδραυλικό μέρος με το μοτέρ να είναι ξεχωριστό από το πίνακα ελέγχου, αντλίες και θερμαντήρες έτσι ώστε το βάρος να μην είναι συνολικά 180 κιλά (με λάδι) αλλά 100 + 80 κιλά.

  RIGO TSV :

Η Ιστορική RIGO τιμά και συγχαίρει την εταιρεία Espray :

Ένα απλό και λειτουργικό σύστημα για βαφή & φινίριμα σε δάπεδα, παρκέ, πλάκες πατώματος κτλ κατασκευάστηκε το 2012 από την εταιρεία μας και από τότε η εταιρεία RIGO διανέμει το TSV σε όλους του αντιπροσώπους της σε πολλές χώρες του κόσμου!

  

Καινοτόμο σύστημα για κόλλες πολυουρεθάνης 4:1 σε πάνελ ES2K.

Το ES2K δική μας κατασκευή δημιουργήθηκε για τις ανάγκες μιας μεγάλης ελληνικής βιομηχανίας για τη συγκόλληση πάνελ σε πόρτες. Μας ζητήθηκε ένα σύστημα για κόλα πολυουρεθάνης με αναλογία συστατικών 4:1 η οποία να είναι μικρή σε όγκο, εύκολη στη χρήση και το καθαρισμός για βαριά βιομηχανική χρήση. Το ES2K εδώ και καιρό δουλεύει καθημερινά 10 ώρες την ημέρα χωρίς προβλήματα με πολύ χαμηλό κόστος συντήρησης.ES2K δική μας κατασκευή

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Λεοφώρος Δεκελίας 189

Νέα Φιλαδέλφεια

τηλ : 2102779030

Ν. ΓΑΡΑΦΑΣ

Λεοφώρος Σοφοκλή Βενιζέλου 10

Λυκόβρυση

τηλ 2102828452

ΣΑΡΡΗΣ TOOLS

Παπαγιάννη Σκουλά & Ηρακλή γωνία

Κορώνη Μαγαρά 
Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο

2810 261213

ΖΑΝΝΙΚΟΣ

Ιωάννης & Κωνσταντίνος Ρούσσος Ο.Ε.
Οδός αεροδρομίου
Ερμούπολη
Σύρος
τηλ 2281089148

ΖΑΡΠΑΣ ΧΡΩΜΑΤΑ

25ης Μαρτίου 17,
Τήνος, 84 200.Τηλέφωνο: 2283022930

Ν. ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Εθν. Λευκίμμης 26 
Περιοχή Παγκρατέικα
Κέρκυρα, 49100

2661 0 37125

2661 0 47076

Κορρέ Αικατερίνη

Χώρα Νάξου - Κυκλάδες

2285023233

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.